MAISTAS – SVEIKOS GYVENSENOS PAGRINDAS

Sveikata yra brangiausias turtas, todėl negalime ja nesirūpinti. O lengviausias būdas – gyventi sveikai: daug judėti ir sveikai maitintis. Sveikos mitybos pamatas yra daržovės, prieskoninės žolelės, kurias galime užsiauginti nuosavame darželyje. Taip užauginti augalai garantuoja dar didesnę naudą organizmui – verta rinktis sėklų liniją „maistas – vaistas“ (angl. For Healthy Life).

Ką rinktis norintiems puoselėti sveikatą?

Linijoje „maistas – vaistas“ (angl. For Healthy Life) galima rasti įvairių prieskoninių žolelių ir daržovių veislių, kurių nėrą kitose linijose, sėklų. Pagrindinis šios linijos išskirtinumas – aprašymai, kuriuose paminimos maistingosios augalo savybės.

„Nojaus sėklos“ siūlo išbandyti vaistines medetkas Double Balls Orange, kurių lapeliai tinkami salotoms gaminti, o žiedų nuovirai vartojami kepenų, virškinamojo trakto ligoms, žaizdoms, išbėrimams, nudegimams gydyti, skalauti burną. Malšina skausmą, atpalaiduoja spazmus, turi antiseptinių savybių, stabdo piktybinių auglių augimą, mažina kraujospūdį, turi vitamino A. Užpilas stiprina plaukus, skatina jų augimą.

Taip pat cukinijas Diamant H, kurios turi mažai angliavandenių, kalorijų ir riebalų, bet daug baltymų. Gerina virškinimą, žarnyną veikia raminamai. Spartina medžiagų apykaitą, vitaminas E mažina stresą, suaktyvina fizinį ir protinį aktyvumą. Stiprina raumenis ir širdį. Veikia kaip antioksidantas. Žievelėje daug karotino ir magnio, todėl jos pašalinti nerekomenduojama.

Be to, ar bandėte įprastus ir visų mėgstamus makaronus iš miltų pakeisti į cukinijų makaronus? Tereikia su specialia pjaustykle supjaustyti cukinijas į spagečių formą, o, jei tokios neturite, galite sutarkuoti cukinijas plonais šiaudeliais. Visi besirūpinantys sveika mityba neliks abejingais!

Asortimente rasite ir kitų prieskoninių žolelių ir daržovių sėklų.
Taigi sėklų linija „maistas – vaistas“ (angl. For Healthy Life) yra sukurta specialiai besirūpinantiems sveiku organizmu, kurio pagrindas yra sveika ir subalansuota mityba.

 

Žymos: